Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
wcleurod1.jpg

Troppen til ICC World Cricket League - Europe Division 1.

Herrelandslaget reiser i juni til Holland for å spille mot Belgia, Frankrike, Sverige, Tyskland og Østerrike i den viktige turneringen ICC WCL Euro Div 1. Turneringsvinneren rykker opp til ICC World Cricket League Div 5. Her er troppen som skal forsvare Norges ære. 


Det er med stor glede og forventning vi offentliggjør troppen på 18 spillere som skal kjempe for Norge i Holland i tidsrommet 7. til 17. juni 2017. Av troppen på 18 vil 14 spillere reise sørover i juni og fire spillere vil være hjemmeværende reserver. De 14 som får flybillett til Holland får beskjed nærmere avreise. Troppen på 18 består av:  

Raza Iqbal (kaptein)
Prateesh Kumar (visekaptein)
Pratik Agnihotri
Arslan Ahmed
Syed Waqas Ahmed
Tafseer Ali
Prithvi Bhart
Muhammad Ayaz Bhatti
Damon Crawford
Safir Hayat
Hashir Hussain
Suhail Iftikhar
Ansar Iqbal
Wasif Jalal
Junaid Sheikh
Rahul Shinde
Ehtsham Ul-haq
Shahzad Umran

Hovedtrener: Muhammad Haroon
Assistent trener: Shahid Ahmad
Lagleder: John Tvedt
Fysioterapeut: Shan Nagra

Turneringen i Holland blir en knalltøff utfordring for landslaget. Sverige har et bedre lag enn på mange år, Tyskland har opplevd voldsom utvikling de seneste årene og Østerrike har en ung og fremadstormende generasjon på vei opp. Kampene spilles på turf pitcher og følgende fem baner skal brukes; Voorburg CC i Haag, Kampong CC i Utrecht, VOC i Rotterdam, Excelsior CC i Schiedam og VRA i Amsterdam.

Vi gratulerer de utvalgte og ønsker alle lykke til!