Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
ICC WCL EuroD1 Logo.JPG

Etter en nervepirrende kamp står Norge med to seire i WCL Euro Div 1.

Herrelandslaget slo Belgia med 33 runs etter et fantastisk comeback i Voorburg, Holland.


Norge møtte Belgia på et av Hollands beste cricketanlegg i Voorburg, rett utenfor Haag. Norge vant tossen og valgte igjen å slå først. Etter et solid første partnerskap på 57 poeng forsvant Raza Iqbal i den 14. oversen. Resten av inningen ble en kamp for å overleve hvor Belgias to fremste kastere Reyhan Faiz og Faisal Khaliq i perioder dominerte stort. Norge var all out etter 45.3 overs med kun 142 poeng. Toppscorere for Norge var Ehtsham Ul-haq med 35 poeng, Syed Waqas Ahmed med 23 og Damon Crawford og Raza Iqbal med 15 poeng hver.

Selv etter at Damon Crawford tok en wicket i den femte oversen så det mørkt ut for Norge da lagene gikk for å spise lunsj. Belgia hadde, før lunsj, scoret 48 poeng etter kun seks overs. Aziz Mohammad stod alene for 39 av Belgias 48 poeng. Etter lunsj var det et helt nytt Norge som kom på banen. En utrolig opphenting kulminerte med at Belgia var all out på kun 109 poeng etter 28.5 overs. Norges redningsmann var Syed Waqas Ahmed som tok fantastiske 6 wickets for 24 runs. Waqas sine googly kast snudde kampen i Norges favør og førte til at Norge står med to av to mulige seire etter de første kampene. Søndag er hviledag før Tyskland venter på mandag. Scorecard ligger ute her.

I andre kamper vant Tyskland over Østerrike og Frankrike over Sverige.

Tabellen ligger ute her. 

Kaptein Iqbal og kaptein Rehman med hoveddommer Govindjee før kampen. Kaptein Iqbal og kaptein Rehman med match referee Dev Govinjee før kampen (rettigheter: ICC). 

 

altPrithvi Bhart tar konsentrert ballen og Belgias kaptein Rehman må gi seg etter seks poeng (rettigheter: ICC).

altSyed Waqas Ahmed får beviset på at han var banens beste av match referee Dev Govinjee etter kampen mot Belgia (rettigheter: ICC).