Cricket jenter.png

Cricket - landslag kvinner

Jenter i og utenfor landslaget - dere går spennende tider i møte.

I år blir det seriespill og turneringer hjemme og borte, med kontinuerlig oppfølging av Shaz, Josh og administrasjonen. Registrerte jenter fra både Oslo og Trondheim er inkludert i planleggingen.

2019 er året jentene er tilbake på banen. Sammen med vår nye Director of cricket - Shaz, og Josh, ønsker vi å legge til rette for utvikling, seriespill og turneringer. Med landslagsturnering i Frankrike 31. juli  og Battle of Cricket 8. august, er det mange gode grunner til å stille på trening!

SERIESPILL 

Formatet er ikke helt på plass ennå, da vi har en siste oppdatering av påmeldte og tilgjengelige lag og jenter. Ikke alle har fulle klubblag, men det skal ikke hindre oss i å avvikle serien med jenter fra både Oslo og Trondheim. Oppdatering kommer om kort tid.

TRENING

Vi har faste treninger på NCA tirsdag og torsdag, med Shaz og/eller Josh. I tillegg ser vi på muligheten til å utvide med et treningstilbud i helgen, slik at alle har mulighet til å delta. Med fokus på utvikling og spilleglede oppfordrer vi alle som vil være med til å prioritere treningstidene. For de som ønsker å strekke seg mot landslagspill, er minstekravet å stille på trening. No show - no go..!

TRENINGSSAMLING PÅ MORTENSRUD 25. MAI

Her vil aktive spillere ta del i:

  • Fitness testing
  • Skills development
  • Players evaluation

SELECTION DAY - 1. JULI

Denne dagen annonseres endelig uttak til landslagsturen i Natens, Frankrike.

TURNERINGEN I NANTES

  • Avreise: 29. juli 2019
  • Retur: 4. august 2019
  • Turneringsdato: 31, juli - 3. august 2019
  • Deltakere: Frankrike, Belgia, Østeriket, Jersey og Norge

De som reiser: 14 spillere, trener, assistent trener og manager.


TIDSLINJE APRIL - AUGUST 2019 - FØLG MED PÅ E-POST!alt