Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
Dominic.png

Velkommen til Dominic..!

Organisert og ryddig - målrettet, med riktige holdninger og god erfaring fra cricket i både Sør-Afrika og UAE.


Etter en lang prosess, kan vi nå se frem til å ønske vår nye hovedtrener velkommen til Norge. Administrasjonen har vært gjennom en arbeidskrevende med viktig prosess. Responsen var stor, der over 150 kandidater så Norge som et spennende utgangspunkt for utvikling og vekst. Vi gleder oss nå til å få Dominic på laget og har stor tro på at han kan være med på å utvikle norsk cricket både nasjonalt og internasjonalt.

En erfarien spiller og trener, med lang og verdifull bakgrunn. En dedikert trener med fokus på utvikling og holdning på samtlige nivå. 
Han har en stor og viktig oppgave foran seg, mot landslagene, spillere og trenere.

Medio februar er vår mann på plass og vil være en del av norsk cricket. NCF vil ta ansvaret for at han kommer raskt inn i miljøet og blir kjent med medlemmene landet rundt.
For landslagene er det planlagt eget opplegg for å knytte kontakt mellom trener og spillere. Vi har mye å ta tak i fremover og håper alle er med på å gjøre oppstarten i Norge best mulig.

Norges Cricketforbund ønsker Dominic og hans familie velkommen til Norge!
 

Dominics første hilsen til norsk cricket

Firstly i would like to thank the NCF for giving me the opportunity to take over the position as Head Coach, It is an honour and i privilege to have been given this opportunity and one which i am extremely excited for.

Having been involved with Associate cricket over the past 4 years i have a very good understanding of the challenges Associate nations experience and also how to ensure a program is run in a professional and efficient manner. Norwegian cricket has made it very clear that they want to become a force to be reckoned with in associate cricket and i look forward to helping that happen. 

I look forward to arriving in Norway and submerging myself into the community and life in Norway.”