Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
117117494_304043960829431_6478827667376397_n.jpg

Ny cricketbane i Sandefjord..!

I Sandefjord legges nå siste fifish på ny cricketbane. Gratulerer til Sandeford CK for flott arbeide sammen med og mot kommunen, ClubTurf og NCF.


En pågående prosess over mange år, går nå mot slutten som en realitet. Lokal aktivitet, nettverksbygging mot kommune og idrett, møter for muligheter, utfordringer og planer. Gratulerer Sandefjord - dere er i mål med første fase av prosjektet, og kan så snart gresset har lagt seg og sikkerhetsnettene montert, åpne Norges første cricketbanen Vestfold og Telemark.

NCF gleder seg til å ta del av denne åpningen – en bekreftelse på at cricket setter fotspor landet rundt.Takk til Sandefjord Idrettsråd, Sandefjord kommune, ClubTurf og Sandefjord CK - sammen har dette vært mulig. Og mens dere nyter spilleglede på egen lokal bane, utvikler klubben i bredden og lokker til dere barn og unge  - jenter og gutter, planlegges fase 2. Fase 2 av Sandefjords cricketfasiliteter, skal også inkludere treningsnett. Dette vil gjøre området til et fullverdig cricketanlegg for både trening og kamp i sikre omgivelser.

NCF er glade på deres vegne og ser frem til første match lokalt!

 

alt