Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash.jpg

Vårens klubbmøter avholdt

I mars og april ble vårens klubbmøter gjennomført.


Årets klubbmøter er nå gjennomført. Møtene ble gjennomført fysisk på Ullevål Stadion, og på MS Teams. De fleste deltok digitalt.

Som i fjor gjennomført man to separate møter. Det ene møtet var være spesielt rettet mot lagledere og kapteiner, mens det andre vil være særlig tilpasset klubbledere.
Begge møtene hadde god deltakelse og ble preget av gode diskusjoner.

Klubbledermøte

Klubbledermøtet ble avholdt 15. mars. Her deltok rundt 50 personer fra nær 35 klubber.

- Møtet ble innledet med en velfortjent gratulasjon til Fossum CK, som tidligere i vår tok sølv i ECL turneringen i Malaga. Det ble også snakket om viktigheten av forventningsavklaringer og god kommunikasjon, hvordan sikre (etter)vekst, samt praktiske temaer som brakker til Oslo-banene og det planlagte NCF-akademiet, forteller Trond Søvik, generalsekretær i Norges Cricketforbund.

Presentasjonen fra møtet kan leses i sin helhet her.

Lagleder- og kapteinsmøte

Lagleder- og kapteinsmøtet ble gjennomført 11. april. 38 klubber og 69 personer fra de ulike lagene i klubbene deltok på dette møtet.

 - Også her var forventningsavklaringer, kommunikasjon og (etter)vekst satt på dagsorden. Kampplanene for årets sesong og spillereglementet var selvfølgelig også i fokus på dette møtet, forteller Søvik.

Presentasjonen fra møtet kan leses i sin helhet her.

Konstruktive tilbakemeldinger

Administrasjonen takker deltakere for konstruktive tilbakemeldinger både underveis i møtene og i etterkant.

– Vi i administrasjonen setter stor pris på at så mange cricketvenner satt av tid til å delta på årets klubbmøter. I likhet med dere ser vi frem til årets sesong, og til å heie på våre flotte utøvere gjennom sommermånedene, avslutter Søvik.