Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
2021 NCF logo 600pix.png

Husk påmelding til seriespill herrer for sesongen 2024 - siste frist 15. januar

Ordinær påmelding åpner 15. desember og lukkes 15. januar for Super League og T20 League.


Klubbene oppfordres til å vurdere nøye om klubben har ressurser til å gjennomføre sesongen med tanke på spillere, økonomi og administrasjon og forpliktelser knyttet til seriespill.

 

Lenker til påmelding/betaling til seirene 2024 

T20 League. 
Super League.

Husk å velge riktig divisjon fra nedtrekks feltet.

Sanksjons/spillereglement 2024 med andre nyttige lenker:
Spillereglementet. 
Særskilte regler for barn, unge og kvinner.
Oversikt endringer i spillereglementet.
Oversikt frister i reglementet. 
Oversikt forpliktelser klubber.
Oversikt type baller og pris. 

Nye lag til seriespill 2024!

Påmelding for nye lag til qualifying åpnes etter ordinær påmelding. Beskjed til aktuelle klubber gis. Hvor mange ledige plasser det vil være for nye klubber og lag vil avhenge av ordinær påmelding til seriespill.
Alle «nye» lag og klubber som ønsker å delta i seriespill vil bli vurdert samlet og saksbehandlingen vil forholde seg til spillereglementets følgende paragrafer:

§ 10.2 NCF kan, når særlige omstendigheter taler for det, nekte nye klubber i å delta i seriemesterskapet for en gitt periode. Et eksempel på særlige omstendigheter er manglende banekapasitet.   

§ 10.2.1 Blant nye klubber, skal NCF primært prioritere klubber som tilrettelegger aktivitet for barn, unge og kvinner og eventuelt også bidrar til geografisk utbredelse av cricketidretten i Norge.

§ 10.3.2 Ved ønske om påmelding til seriespill av tidligere eller nye lag, vil eksisterende klubb/lag bli prioritert ovenfor nye klubber/lag. Ved flere søknader enn det er plass til, vil en ventelisteordning bli opprettet.