Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
2019 JesperMoller.png

Velkommen til Jesper

En god og lang prosess for å erstatte Irene er ved veis ende.

Jesper Møller har fått tilbud om jobb og takket ja.

En ung mann, med god kjennskap til organisasjonen norsk idrett. Jesper har lang trenererfaring, en Mastergrad i Sports Management fra NIH og en bachelorgrad i trening og idrettspsykologi. I tillegg har han både spilt og fulgt med på cricket og forstår gangen i spillet. En åpen og målrettet person som gleder seg til å bygge organisasjonen og klubbene i henhold til idrettens standarder og cricketens særpreg.


Her noen ord fra Jesper.

Hei!

Jeg heter Jesper Møller og er den nye utviklingskonsulenten i Norges Cricketforbund. Jeg er en 28 år gammel mann fra Asker som ser frem til å gjøre mitt aller beste for at cricketaktiviteten i Norge skal bli enda bedre!

Min idrettsbakgrunn er hovedsakelig fra fotball, hvor jeg har jobbet som fotballtrener i min hjemkommune Asker. Jeg har en bachelorgrad i coaching og idrettspsykologi, samt en mastergrad i sport management, og har stor interesse for ball- og lagsport.

Jeg er absolutt ikke noen cricketspiller, men jeg har prøvd cricket og forstår spillets regler. Ser frem til å bli enda bedre kjent med idretten og alle som er involvert i cricket her i Norge.

Etter lengre perioder i utlandet i forbindelse med jobb og utdanning, bor for øyeblikket på Tøyen. Mitt siste utenlandsopphold var i Vietnam, hvor jeg arbeidet for en idrettsbistandsorganisasjon som særlig fokuserte på jentedeltagelse i idrett. Jeg er derfor spesielt fornøyd med å kunne jobbe med videreutviklingen av kvinnecricket her i Norge. Videre kommer dere nok til å se meg i forbindelse med klubbutvikling, arrangementsavvikling og forskjellige kurs.

Dette blir gøy!

Jesper