Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
UNited, barn på trening 18. nov. 2021, BESKJÆRT.jpg

United CK satser på barn og ungdom

På kort tid har Jan Bernard med sine ivrige støttespillere laget et attraktivt miljø for cricket der barn og unge strømmer til. Senest på treningen i går den 18. november dukket det opp nye fjes. Treningen foregår en gang i uken i Grorud fleridrettshall, men utfordringen videre er å kunne få mer forutsigbarhet på tilgang til treningstid og gjerne 2 ganger i uken.


Jan forteller at ca. 60 barn til nå har vært med på treninger og i sommer hadde United både U9 og U11 lag i seriene for de minste barna. I går var det barn fra 4 ulike land på trening, Kongo, Pakistan, Sri Lanka og India og det var nesten lik mange jenter som gutter fra 4 til 15 år. Alle barn som ønsker å være med er selvfølgelig velkomne til det og det forventes stor tilstrømning av flere barn, men det vil også kreve bedre tilgang til steder å trene.

United har flere flinke og erfarne trenere som ønsker å utvikle seg videre, derfor er det hele 7 av disse som ønsker å bli med på henholsvis trenerkurs på L1 og L2 nivå dersom kursene vil bli arrangert.

Bilder og film fra treningen i går ligger På face book, se HER.