Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
230804 U19 on travel.jpg
U19-laget før avreise til Nederland

U19-landslaget på plass i Nederland

Den kommende uken kjemper U19-landslaget for herrer om en plass i 2024 ICC U19 Men’s Cricket World Cup.


U19-laget har i lang tid forberedt seg til årets kvalifisering i Nederland. Her skal Norge kjempe mot Guernsey, Italia, Jersey, Nederland og Skottland om en plass i neste års VM i Sri-Lanka.

Team Norge er nå på plass i Amsterdam, hvor det meldes om god stemning. Laget spiller sin første kamp mot Jersey søndag 6. august på VOC Rotterdam Stadion.

- De første dagene i Nederland har forberedt guttene på hva som kommer og forventes, med møter om regler, disiplin og logistikk. Det er fuktig i byen, og Team Norge måtte derfor gjennomfør første trening  innendørs, melder landslagstrener Gopi K. Repaka.

Den norske troppen

Kapteinen for det norske laget er Chaudhary Usman Akram fra Oslo CK. Team Norge består ellers av følgende spillere:

alt

Fokus på prestasjoner

Landlagsledelsen forteller at laget har trent godt gjennom hele året, inne som ute, og gjennomført både samlinger og fellestreninger med herrelaget.

 - Vi har hatt fokus på prestasjoner både i og utenfor banen, der målet er å gjøre vårt beste på begge arenaer. Hele teamet ønsker å rette en særlig takk til trenere, foreldre, herrelandslaget og alle som bidrar i klubbene - dere er viktige ressurser for våre unge spillere, sier trener Gopi.

Under den siste treningen før avreise fikk laget verdifull treningstid sammen med seniorlandslaget. Dette ble en meget vellykket trening, som ga U19 inspirasjon og verdifulle innspill. Vi ønsker U19-laget lykke til i kvalifiseringen!

Les mer: