Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
LOGO-NCF-portrait-1000px.jpg

To nye styremedlemmer oppnevnt for Norges Cricketforbund

Idrettsstyret har vedtatt ny sammensetning av styret for Norges Cricketforbund etter at Per Otto Furuseth tidligere i år ba om avløsning fra sitt styreverv. 


Vi har den glede av å presentere Nora Sperre Vangsnes og Roar Bogerud som nye styremedlemmer. To solide ressurspersoner, som vil bidra og engasjere seg for norsk cricket fremover.  

- Det er svært gledelig at vi nå har fått Nora og Roar med i styret frem mot avvikling av ordinært særforbundsting for Norges Cricketforbund, sier styreleder Sondre S Gullord.  - Glimrende at deres kompetanse og erfaring får komme Norsk Cricket til gode. 

Nora Sperre Vangsnes

Nora Sperre Vangsnes har nylig to perioder bak seg som visepresident i Norges studentidrettsforbund, og har med seg en bachelor i idrettsadministrasjon og -ledelse og et årsstudium i personal- og administrasjons ledelse. Begge fra Høgskolen i Telemark. Hun jobber nå med å ferdigstille sin masteroppgave i Sport management på Norges idrettshøgskole. Nora har tidligere vært både styremedlem og styreleder i et studentidrettslag.

Født og oppvokst i Oslo, på Nordstrand har hun idrettslig bakgrunn fra fotball, padling og friidrett. Nora har tidligere tatt Utdanning for yngre ledere i idretten (kull 13/14) og NIFs Veilederutdanning for klubbutviklere. Gjennom dette har hun solid kompetanse og interesse for klubb- og organisasjonsutvikling, og er interessert i å møte klubber og lag som vil gjøre klubben sin enda bedre. Så ta gjerne en prat med Nora om dette. 

Roar Bogerud

Roar Bogerud har med seg erfaring fra 8 år som leder av Buskerud Idrettskrets, (2010-d.d), 2 år som leder av anleggsutvalget i idrettskretsen og 2 år som leder av arbeidsutvalget for samtlige idrettskretsledere. Han har også ledet valgkomiteen i Buskerud Idrettskrets i årene før han ble styreleder. For tiden er han også leder av Interimsstyret for sammenslåing av idrettskretsene i Viken  -  den eneste sammenslåingsprosessen i norsk idrett som omfatter tre idrettskretser. 

Roar har også med seg erfaring fra 8 år i styret i Norges Håndballforbund, (2001-2009) derav 4 år som hovedleder for landslagene, 4 år som leder av anleggsutvalget og 4 år som leder av fiansieringskomiteen. Han er i dag medlem i elitelisensutvalget i Norges Håndballforbund. 

Privat er Roar i dag pensjonert lærer, inspektør og rektor ved Sylling barne- og ungdomsskole, og har bidratt sterkt til økt fokus på daglig fysisk aktivitet i skolen. Han er medlem i Sylling IF, hvor han har vært trener og leder fra 1977-2006.

altalt

Nora Sperre Vangsnes og Roar Bogerud

Hele styret

Se oversikt over hele styret for Norges Cricketofrbund på denne siden