Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
Abid og lag 2B.jpg

T20 Vellykket finalehelg!

Gode cricketprestasjoner, fin stemning og godt vær preget finalehelgen! 


 

Resultater:

Kvartfinaler
Semifinaler
Finale

Det er første gang NCF har gjennomført regional T20 serie. Etter regional gruppespill ble T20 sluttspill 2021 avviklet på Ekeberg 4. & 5. september.
4 gruppevinnere fra Oslo region, (Sentrum SA), (City A), (MASK A) og (MASK B). Ett lag fra Sørøst, (Bærum).Ett lag fra Vestlandet, (Sandnes). Ett lag fra Trondheim, (NTNUI).
For kvartfinale var det nødvendig med 8 lag.
Det 8. laget ble Lassa som ble trukket ved loddtrekning blant samtlige andre plass lag. 

Kvartfinalene ble avviklet lørdag 4. september på Ekeberg 1, 2, 3, og Stubberudmyra.

Første semifinale ble spilt søndag 5. september mellom Sentrum SA  og Bærum og andre semifinale ble spilt mellom Sandnes og Lassa som er fra samme region.
Sentrum SA og Sandnes vant sine semifinaler og gikk dermed videre til finale. 

Kulturminister Abid Raja stilte opp til åpningen av finalen og tok seg god til til å hilse på og prate med både spillere og ledere. Det var tydelig at Abid Raja hadde holdt i en cricketball før, det viste han med sine kasteferdigheter. Finaledagen startet kl.10.00 med semifinaler på henholdsvis Ekeberg 1 og Ekeberg 3 i perfekte værforhold og slik ble det utover dagen også med start på finalen kl.14.30.

Sandnes gjorde batting først og utfordret Sentrum med 158 runs ut ifra sine 20 overs for tap av 7 wickets. Sentrum klarte å nå målet etter 17.1 overs med tap av 4 wickets og vant fortjent årets T20 finale.

Det var fin stemning hele dagen med tilskuere i stror grad fra cricketmiljøet og dagen ble avsluttet med premiesermoni med utdeling av velfortjente premier. 

Ekstra gratulasjon til vinnerlaget Sentrum S A som vant finalen mot Sandnes og ikke minst Shahbaz Butt fra Sentrum med sine 46 runs og 1 wicket ble kåret til finalens beste spiller.

 

alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt
alt alt