Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
IMG_5763.jpg
Fra høyre; President Yousuf Gilani, Byrådsleder Erling Lae Solberg, Kulturbyråd Anita North og Generalsekretær Trond Søvik

Positivt møte med Oslo kommune

President Yousuf Gilani og Generalsekretær Trond Søvik hadde et godt møte med Byrådsleder Erling Lae Solberg og Kulturbyråd Anita North torsdag 11. januar.


Temaet var å svare ut cricketforbundets fremste behov på kort og lengre sikt, herunder se på muligheten for å gå inn med støtte uten større byråkratiske prosesser. Av slike kortsiktige behov ble tribuner/sitteplasser på banene ansett som kanskje det mest realistiske. Videre ble det tatt opp behovet for bedre WC fasiliteter, vask, vann, strøm – rett og slett garderober/klubbhus, men det vil nok ta lengre tid å kunne virkeliggjøre. Det ble også snakket om vannproblematikken på banene, driftsavtaler, brakker, treningsnett og mobile pitcher i flerbrukshaller. I tillegg fikk vi en kort status for Mortensrid idrettspark som nå er berammet til 2029.

Både byrådsleder og kulturbyråden hadde god kjennskap til cricket gjennom personlige erfaringer og var svært positive og imøtekommende. Iht. Hammersborgerklæringen skal Oslo kommune legge bedre til rette for cricket. Dette arbeidet starter nå og vil bli videreført i revidert budsjettprosess. Poliske løfter kan ta tid å realisere, men med dette møtet har vi forhåpentlig fått kommet godt i gang.