Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
man-with-big-flag-lgbt-colors-blue-sky.jpg
Foto: Freepik.com

Oslo Idrettskrets: Bli med på Oslo Pride

Oslo Idrettskrets ønsker å mobilisere hele Osloidretten til å gå sammen i Pride Paraden 1. juli.


Pride Paraden er selve høydepunktet under Pride week. Oslo Idrettskrets oppfordrer alle idrettslag til å gå sammen med kretsen i paraden.

Oslo Idrettskrets vil søke plass i paraden, og trenger et anslag på hvor mange man blir, og evt. om idrettslag ønsker å stille med sykkel eller motorisert kjøretøy. Idrettslag må derfor fylle ut skjemaet nedenfor innen 26. mai.

Denne fristen er satt av hensyn til at kretsen må søke plass i paraden innen 1. juni. Nye idrettslag og nye deltakere er også velkomne ved påmelding etter fristen, men må påregne at de ikke har like stor mulighet til å velge kjøretøy, aktivitet og lignende ved sen påmelding.

Feire Pride i eget idrettslag

Oslo Idrettskrets oppfordrer også alle idrettslag til å ha egne markeringer i idrettslaget. Ungdomsutvalget til Oslo Idrettskrets kommer gjerne til idrettslaget under Pride week (uke 26) for å løfte markeringene på sosiale medier og på våre nettsider. Ungdomsutvalget kan også ha mulighet andre dager i juni. Ved interesse kan klubben ta kontakt med sigrid@idrettsforbundet.no