Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
Norge_Danmarkjpg.jpg

Norge møter Danmark

Norge besøker Danmark mens resten av cricketverden er covidstille


Kun på et fåtalls steder er det mulig å spille cricketturneringer og landskamper på grunn av den pågående Coronasituasjonen.

Heldigvis er både Norge og Danmark i en situasjon der mange av våre aktiviteter er startet opp igjen, med enkle tilpassinger. Derfor har vi med litt planlegging - på kort varsel, fått mulighet til å arrangere flere kamper i Danmark mot våre danske naboer.  

Lørdag reiste det norske herrelandslaget til Danmark og Svanholm Park. De skal spille en 50 overs kamp og fire T20 kamper i løpet av 5 dager og returnerer i sluttene av uken.

Sammen med landslagstrener Dominic representeres Norge av disse gutta:

Walid Gul, Abdullah, Junaid, Prithvi, Muhammad Sher, Wahidullah, Hashir, Raza, Bilal, Tafseer, Junaid Mehmood, Muhammad Shabbaz, Faizan og Ehtsham,

Det skal bli spennende å følge troppene i disse dager

  • T20 Danmark – Norge, onsdag 29. Jul. 13:00 - 16:00 Svanholm Park
  • T20 Danmark – Norge, torsdag 30. Jul. 13:00 - 16:00, Svanholm Park
  • T20 Danmark – Norge, torsdag 30. Jul.16:30 - 19:30, Svanholm Park
  • 2 x 20 overs Danmark – Norge Fredag 31. Jul.08:00 - 11:30, Svanholm Park

Resultat fra kamp 1 – TRYKK HER
Resultat fra kamp 2 – TRYKK HER

2. – 6 august er det landslag U17 som skal ta utfordringen i Svanholm Park, mot våre danske venner. Vi er privilegerte som har disse muligheter i disse Corona tider.

Disse U17 spillerne representerer Norge i Danmark neste uke, Ahmad Ali, Abdullah, Saifullah, Aman, Daud, Erfan, Sahib, Akram, Alijan, Omar, Aryan og Hassan Ali