Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
2021 NCF logo 600pix.png

NCF tilbyr trenerutdanning på ICC Level 1 nivå i høst og kommende vinter

Norsk cricket trenger flere utdannede trenere for å utvikle cricket blant barn, ungdom og kvinner spesielt, i tillegg til utvikling av cricket for menn. ICC tilbyr nå kurs for nye trenere som gir sertifisering på ICC Level 1 nivå. NCF tilpasser kurstilbudene etter behovet i Norge. Kurs i Oslo10.-11. desember (Påmeldingslink HER). De nettbaserte kursene bør tas før den praktiske del av kurset.   

 


Fristen for å vise interesse for ICC Foundation og Level 1 Coaching kurs var 10.10.2022, men vi øsker at flest mulig melder sin interesse så vi holder skjemaet åpent. Vennligst bruk dette elektroniske skjemaet for å registrere deg som interessert: SKJEMA
Merk! Foundation kurset kan gjennomføres uavhengig om en skal ta Level 1 eller ikke når som helst da dette er en åpen E-læringsmodul.

Informasjon om påmelding til aktuelle kurs vil bli sendt til de som har meldt sin interesse.
Nedenfor finner du en kort beskrivelse av hvert kurs og veien for å bli sertifisert som ICC Level 1 coach og bli kvalifisert for deltakelse på ICC Level 2 kurs.

ICC Foundations Course
Dette nettbaserte kurset tas individuelt og gir faglig påfyll til trenere som jobber med nybegynnere. Selv om kurset ikke gir formell kompetanse som trener, er det inngangen og en forutsetning for mer formelle trenerkvalifikasjoner hos ICC. Det forventes at nettmodulen som inkluderer bl.a. seksjoner om spillet, sikkerhet, inkludering og grunnleggende kunnskap om innholdet i treningsøkter, skal være ferdig innen 2 uker.

ICC Coaching Course Level 1
Kurset består av to deler – nettbasert læring og en fysisk workshop inkludert vurdering. Kursdeltakere kan starte på nettmodulen, som dekker teknisk informasjon om batting, bowling, fielding og wicketholding så snart de har fullført grunnkurset ICC Foundation Course. Når en elev har bestått nettmodulene, vil de kunne delta på og fullføre en personlig workshop for å demonstrere sin trenerkompetanse under veiledning av en ICC-coach veileder.

Både Foundation og Level 1 coaching Course er tilgjengelig på Edd App. Detaljene for hvordan du oppretter en pålogging er gitt nedenfor. 
Vi har nå sertifiserte coach veiledere i Norge, så NCF vil organisere den personlige workshopen/vurderingen i ulike regioner i løpet av høsten. For å organisere workshopen krever NCF minst 6 deltakere i hver region.

Det er planlagt å holde kurs om det er behov i:
Sandefjord/Drammen 
Trondheim 
Oslo: 10.-11. desember (Påmeldingslink HER). De nettbaserte kursene bør tas før den praktiske del av kurset.
Bergen 
Rogaland 
Oslo/Drammen/Bærum

Vi vil trenge hjelp av klubbene for å med å tilby et rom med projektoranlegg og treningsrom for å gjennomføre workshop øktene.

Coaching økter
Etter å ha fullført ICC Coaching Course Level 1, forventes deltakerne å drive aktiv coaching i klubber og rapportere øktene til coach veilederen.

Oppfølging av coach veilederen
Når trenerne i hver region har gjennomført 6-8 økter, vil coach veilederen stille opp fysisk for en oppfølging. Dette er viktig for at nivå 1-treneren skal være kvalifisert for nivå 2-kurset i fremtiden. Datoer for oppfølging vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

ICC Coaching Course Level 2
Nivå 2-kurset vil bli organisert i fremtiden og ytterligere informasjon vil bli delt med aktive trenere.

Edd App
Før du laster ned Edd-appen, gå til denne nettsiden og registrer deg: https://www.edapp.com/icc/.
Du vil da få et brukernavn (din e-post) og et passord for å logge inn på Edd App. Du vil også motta en QR-kode for å laste ned appen.
Last deretter ned appen og logg på med oppgitte detaljer. Du vil da kunne ta grunnkurset til å begynne med. Husk at du først må ta ICC Foundation kurs.

Se presentasjon Level 1 Coaching Course.pdf

Ta kontakt hvis du har problemer med å laste ned appen, send da en melding til 02bbt020@gmail.com

Her finner du overnevnte tekst i et pdf dokument.