Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
171003 NIF.png

Nå kan du nominere din kandidat til Årets ildsjel

Vet du om en som fortjener utmerkelsen Årets ildsjel på Idrettsgallaen 2018? Nå kan du nominere din kandidat!


Bilde øverts: Svein Robert Vestå mottok prisen Årets ildsjel for den fantastiske innsatsen han legger ned i Sortland Volleyballklubb. I januar 2018 skal en ny ildsjel løftes frem. Nominer din kandidat i dag! Foto: Cathrine Dokken 

Kjenner du en ildsjel, eller kanskje flere, som utgjør en forskjell i ditt idrettlag og for lokalmiljøet? Kjenner du en person, med et brennende engasjement for barn og unge og som er en inspirasjonskilde og et forbilde for neste generasjon frivillige? 

I så fall bør du nominere den personen du mener fortjener å bli hyllet på Idrettsgallaen 6. januar 2018 i Hamar OL-Amfi! 

Nominer din kandidat til Årets ildsjel her

Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig innsats for sine klubber og utøvere.

Følgende kriterier må oppfylles for å bli nominert:

  • Vedkommende har gjort en solid innsats for idretten.
  • Hun/han kan være enten trener, tillitsvalgt eller ha andre verv i idretten.
  • Ikke være heltidsansatt  

Du kan nominere din kandidat f.o.m 2. oktober til 29. oktober 2017.

Nominer din kandidat til Årets ildsjel her

Stjernespekket jury

For kategorien Årets Ildsjel er det oppnevnt en egen jury, som innstiller fem finalister, og stemmer på sin favoritt blant disse. Folkeavstemningen, som foregår fra midten av desember og frem til ldrettsgallaen, og juryens stemmer teller 50% hver.

Årets jury består av Kjetil André Aamodt, Aida Dahlen, Stian Sivertzen, Ole Gunnar Solskjær, Are Strandli, Heidi Støre, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Marit Rolad Udnæs.

Les mer om Årets Ildsjel-juryen her.

Link til saken på idrettsforbundet.no