Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
Nordic Cup.jpg

Historisk prestasjon i Nordic Cup

14.-16. juni hadde herrelandslaget en fantastisk helg i Finland.


I Nordic Cup vant de alle fem kampene mot Danmark og Finland og tok dermed vinnerpokalen med hjem til Norge.

I etterkant av de flotte prestasjonene i Finland klatrer Norge fire plasser på rankingen.

 - Dette er et stort skritt fremover for norsk cricket, og et resultat av den gode innsatsen som legges ned hver eneste dag av spillere og støtteapparat, sier Yousuf Gilani, president i Norges Cricketforbund. 

Mange som utmerket seg 

Landslagstrener Zeeshan Siddiqui sier seg svært fornøyd med den norske innsatsen, og påpeker at det i troppen var svært mange som utmerket seg. 

- Darshana Abeyrathna Kuruge satt sitt preg på turneringen ved å bli beste batsman. Dette kommer i tillegg til at han bowlet meget godt og tok 6 wickets. Anil Jerambhai Parmar kastet utrolig bra, og ble turneringens beste bowler. Han tok 9 wickets.  

- Wahidullah Sahak må også nevnes, da han spilte utmerket turneringen gjennom, og bidro med både bowling og batting. Han spilte kampvinnende innings sammen med Mohammad Ibrahim Rahimi mot Danmark, påpeker landslagstreneren.

Flere kamper

I etterkant av turneringen er landslagsledelsen klar på ambisjonene fremover.

 - Vi ser at potensiale i landslagstroppen er stort, og at vi har en gjeng utøvere som ønsker å utvikle seg videre. Vi har derfor en målsetting om at landslaget skal spille enda flere kamper og turneringer i fremtiden, slik at vi kan forbedre T20I-rankingen, avslutter Siddiqui.

Vi gratulerer den norske troppen med fantastiske resultater i Finland!