Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
Bilde1.jpg

Hilsen fra President

Kjære cricketvenner,

Nå er sesongen godt i gang og klubbene nyter seriespillet og møter gode venner på banen. Det er godt å se cricket bli spilt in «the spirit of the game». Som nyvalgt President for Norges Cricketforbund ønsker jeg dere alle lykke til med sesongen.


Landslaget vårt (herrene) reiser til Danmark for å representere Norge under Nordic Cup, vi heier på dem og sender våre beste lykkeønskninger til spillerne våre.
Av erfaring så vet vi at det er utfordringer knyttet til gjennomføringen av seriespillet. Jeg ønsker derfor å utfordre alle klubbene til å sende meg maks. 2 prioriterte forslag som dere mener er viktig å få på plass, slik at cricket blir enda bedre i løpet av denne sesongen.
Vi som styret er helt avhengig av å få inn gode innspill fra medlemmene våre.
De siste dagene har jeg hatt gleden av å være på cricketbanene og se noen av dere spille. På den tiden jeg var på Ekeberg, fikk jeg mange gode forslag som dere mener er viktig for å gjøre cricket enda bedre i Norge. Jeg har notert meg mange gode forslag og vet at dere sitter inne med gode innspill som vil gjøre forholdene våre i Norge enda bedre.

Snart er vi alle klare for 17. mai, det er en god anledning til å tenke over hvor heldige vi er som bor i et land der vi kan si, mene og tro hva vi vil. Når vi feirer nasjonaldagen, feirer vi også åpenhet, toleranse og solidaritet.

Hipp hurra og gratulerer med dagen!

På vegne av styret ser jeg frem til å høre fra dere med gode innspill og prioriterte forslag.

Vennligst fyll ut skjema og send inn HER innen 31. mai.

 

Med vennlig hilsen
Yousuf Gilani
President NCF