Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
Høring bilde.jpg

Gratis streaming av kamper for våre medlemsklubber

Gjennom CricClubs har alle medlemsklubber i NCF tilgang til gratis og direktesendt streaming av sine kamper. Her finner du oppskriften på hvordan dette settes opp, og hvor du kan følge live streaming av kampene.


Streaming av kamper via CricClubs gjøres via NCFs YouTube-kanal. Denne kanalen kan man abonnere på og man kan dele kanal og innhold til venner, bekjente, familie, fans, sosiale medier, nettsteder, blogger etc.

  • NCFs YouTube kanal finner du HER.
  • Eksempel på streaming av en kamp (Sandnes vs Nord) ser du HER.

Hvordan streame kamper fra mobil?

 

I CricClubs appen for mobil har man tilgang til å opprette en live stream for kamper tilgjengelig i sin profil. Når man har satt opp en stream av kamp med mobil blir det lagt til et YouTube-ikon på live scorecard med link til streamingen. Denne kan man da dele med venner, familie, på sosiale medier, andre nettsteder etc.
 

Fullstendig guide til hvordan man kommer i gang og setter opp en live stream med mobil finner du ved å laste ned vår Mobile Live Streaming guide (PDF).

 

Hvordan streame kamper med ett eller flere videokameraer?

 

Tekniske spesifikasjoner, krav og veiledning til oppsett og bruk av teknisk utstyr/programvare finner du ved å laste ned denne Live Streaming Setup Guide (PDF).

 

Det finnes to alternativer for streaming av kamper med videokamera.

  1. Et team kommer med alt nødvendig teknisk utstyr og programvare, og setter opp og gjennomfører streamingen.
  2. Klubben får tilgang til og bistand med teknisk utstyr og programvare til å selv gjennomføre streaming av kamper.