Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
end.jpg

Fantastiske prestasjoner og nye stjerner i spennende T10-turnering

Fire klubber, Vestli, MASK, Fjord og Falken, deltok med totalt fem lag i en høyst spennende T10-turnering for kvinner på Stubberudmyra og Ekeberg 3 17. juni, og Rommen Cricketbane 18. juni.


Etter ni intense kamper sto finalen mellom to lag fra Vestli og publikum ble vitne til en nervepirrende dyst mellom disse to lagene. Til slutt ble det ene Vestli-laget for sterkt og sikret seg mesterskapstittelen. Falken sikret seg til slutt tredjeplassen i turneringen.

alt

Strålende spillerprestasjoner

Pardihi Agarwal ( Vestli) ble utnevnt til turneringens mest verdifulle spiller. Agarwals fantastiske prestasjoner gjennom hele turneringen imponerte både tilskuere og medspillere. Hennes enestående ferdigheter både med ball og bat var avgjørende for Vestlis suksess. Agarwals bidrag og innflytelse på banen var uten sidestykke, og hun fortjener all honnør for å ha blitt kåret til turneringens mest verdifulle spiller.

Flere andre spillere viste også fremragende talent og potensiale som kommende stjerner innen cricket. Mahnoor Akram fra MASK utmerket seg som turneringens beste batter, med kraftfulle slag og verdifulle poeng for sitt lag. Samtidig ble Lopamudra fra Vestli kåret til beste bowler, med sin presisjon, nøyaktighet og imponerende kasteteknikk.

Alina Aslam fra MASK mottok prisen for beste fielder. Aslams smidighet og raske reflekser på banen var avgjørende for å hindre poeng og ta imponerende mottak. Hennes enestående ferdigheter spilte utvilsomt en stor rolle i MASKs prestasjoner gjennom hele turneringen.

Bijeyata Kumari fra Vestli utmerket seg som turneringens beste wicketkeeper. Kumaris utmerkede arbeid bak stumps og skarpe ferdigheter som wicketkeeper gjorde et varig inntrykk på tilskuere og medspillere.

- Flere nye jenter imponerte stort og viste sitt potensial som kommende stjerner på cricketbanen. Alina Aslam fra MASK viste seg som en allrounder med imponerende ferdigheter både med bat og ball. Aarya Pawar fra Fjord imponerte med jevne prestasjoner og viste seg å være en formidabel motstander for konkurrentene. Nayab Razwan fra Falken viste også stort talent og potensiale som en ung cricketutøver og etterlot et sterkt inntrykk i turneringen med sine bidrag, forteller Pooja Kumari i utvalget for kjønnsbalanse.

Fremtiden ser lys ut

Turneringen ble en plattform for å vise frem talentet innen kvinnecricket i Norge. De enestående prestasjonene til Pardihi Agarwal, Mahnoor Akram, Lopamudra, Alina Aslam og Bijeyata Kumari, sammen med de kommende spillerne, tilførte spenning og intensitet til kampene.

alt

- Denne turneringens suksess vil utvilsomt inspirere flere unge kvinner og jenter til å satse på cricket og bidra til økt vekst for cricket i Norge. Fremtiden ser lys ut for disse talentfulle spillerne, og deres prestasjoner i denne turneringen vil være et springbrett til enda større høyder, avslutter Raksha Jangir.

«Åpen bane» for jenter og kvinner på fredager på Stubberudmyra, Oslo, er en ypperlig arena for rekruttering av jenter til å begynne aktivt med cricket. Både MASK og Fjord har rekruttert flere jenter fra åpen bane som spilte i turneringen. Vi heier på alle jenter som vil delta!

 

Utvalg for kjønnsbalanse jobbet hardt for denne turnering og ser frem til fortsatt støtte fra alle jenter og klubber. Vi kommer tilbake med andre T10-turnering 2-3 September.

PS! Et høydepunkt denne helgen var besøket fra tidligere spiller og nåværende journalist Jenny Thompson. Thompson besøkte Norge som en del av sin “Her World Cricket Tour”.
Et utfyllende intervju med Thompson publiseres neste uke.