Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
Screenshot 2023-10-01 at 16.35.45.png

Bruk Hue for frivilligheten

BRUK HUE for frivilligheten er et undervisningsverktøy som tilbys gratis til alle frivillige lag og organisasjoner.


Verktøyet kan brukes til å styrke frivilligheten i deres arbeid med å forebygge og håndtere utfordringer knyttet til nettmobbing, nettvett og utenforskap. BRUK HUE-nettsiden finner du HER.

Verktøyet består av en 30 minutter lang fiksjonsfilm som følger en vennegjeng som både går på skole sammen, gamer sammen og spiller fotball sammen. En konflikt oppstår på én arena, som fører til utenforskap og mobbing på andre arenaer.

Hvordan bruke Bruk Hue?

Filmen kan ses i plenum eller hver for seg på mobiltelefonene, og i etterkant snakker gruppa sammen om ulike tema som tas opp i filmen, som for eksempel tilhørighet, vennskap, bildedeling, kjønnsforskjeller, anonymitet, kroppspress, gaming, språkbruk osv. 

Filmen og mer informasjon finner du på Bruk Hue for frivilligheten sin nettside. 
Du får tilsendt en «verktøykasse» som inkluderer en veileder for debriefen, samt en PowerPoint-presentasjon på mail, ved å fylle ut kontaktskjemaet under videoen.

Få tilsendt "verktøykasse" og bli med i trekningen av 25 000 kr til ditt lag

Alle som gjennomfører Bruk Hue kan bli med i trekningen av 25.000 kr til sitt lag eller organisasjon. Vinnere vil bli trukket to ganger i året. Fyll ut kontaktskjemaet som ligger under filmen nederst på Bruk Hue nettsiden og kryss av for at du ønsker å være med i trekningen.