Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
210825 Stubberudmyra_2.jpg

Oslo 27. august - banestatus

Oslos cricketbaner, en kort oppdatering.


Stubberudbanen

Vi var ikke fornøyd med utført grunnarbeid. I sammarbeide med BYM og entrepenør har det denne uken vært en ny runde arbeider av pitchen på Stubberudmyra. 

Ferdiggresset rundt pitchen skal ha satt seg til slik at helgens oppsatte kamper kan gå som normalt. Det oppfordres foreløpig til unødig løping/tråking på ferdiggresset og skulle noe av ferdiggresset løsne, er det bare å tråkke det ned igjen på samme plass.

Klubbene som til helgen skal spille på banen er oppfordret til å gi konstruktive tilbakemeldinger. Konkrete tilbakemeldinger på hvordan pitchen oppførte seg under kamp. Resultatet og erfaringen vil vi ta med videre til Ekeberg 1, som heller ikke ar som forventet.

Ekeberg

Ekeberg 1 skal gjennom samme prosess som på Stubberud, der matte og pad skal fjernes for utbedring av underlaget. Vi får med oss entrepenøren fra Stubberud som nå har opparbeidet seg en innsilt og forståelse av hvor viktig det er at underlaget er som bekrevet og forventet.

Tentativ oppstart uke 35.

Rommen bane & treningsnett

Så snart Stubberudmyra er ferdigstilt begynner oppgraderingen på Rommen. I tillegg er BYM nå i gang mot bytte av nettet i kasteburet. Selv prosessene har tatt lenger tid enn ønsket, med utfordringer på veien øker også forståelsen for cricket og idrettens behov.  

Rommen mini

BYM har gitt NCF en prøveperiode med Rommen Mini. Plassen som er lokalisert til høyre for cricketbanen. Her har vi fått lov til å klippe og merke, slik at de minst får sin egen arena å boltre seg på. Pågående spill for U9 og U11 på lørdager og søndager – ta en titt innom!