Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter om cricket
Photo 18-05-2023, 10 52 51.jpg

Andreplass i Nordic Cup 2023

Forrige uke reiste det norske herrelandslaget til Danmark for å spille Nordic Cup 2023.


I løpet av Nordic Cup konkurrerte de norske herrene mot Danmark, Sverige og Finland gjennom fem internasjonale kamper. Lagledelsen forteller at god stemning og engasjement preget hele laget gjennom turneringen.

I løpet av uken fikk Norge igjen satt seg på kartet: Norge vant tre kamper og fikk med seg seks poeng totalt. Resultatet av fire dager med trening, spenning og spill ble dermed en flott andreplass.

Turneringens mest verdifulle

De norske spillerne sto for mange flotte prestasjoner i løpet av turneringen. Raza Iqbal hadde en særlig bemerkelsesverdig innsats og ble til slutt kåret MVP (most valuable player). MVP-utmerkelsen var velfortjent: Raza lagde 141 runs og tok 10 wickets i løpet av de fem kampene. I tillegg kan det nevnes at Junaid Mehmood, Darshana Kuruge, Ali Tafseer og Qamar Mushtaq leverte på svært høyt nivå i denne turneringen.

Flott dommerdebut

Vår egen dommer Fareedoon Bhatti fikk sin dommerdebut i T20I i Danmark.

- Bhatti gjorde, i tillegg til spillerne våre, en eksepsjonell jobb. Moralen i laget var på topp, spillerne presterte veldig bra, og laget spiller for hverandre, sier assistenttrener og lagleder Gopi Krishna.

Vi gratulerer til trener Zeeshan, lagleder Gopi og lagkaptein Sufyan, og ser frem til å følge de norske herrene utover i sesongen!

Se bilder fra Nordic Cup 2023 HER.